Varaa majoitus Kolin kainalosta

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin mahtavissa maisemissa. Majoitusvaihtoehtoina on erikokoisia huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Mökkejä on nostalgisesta Mummonmökistä hyvin varusteltuun Valkovuokkoon, johon mahtuu isompikin porukka.

Päärakennuksessa on majoitusvaihtoehtoja 1-4 henkilölle.

Pihatalossa on retkihuoneita 1-5 henkilölle ja yksi iso huoneisto 15 henkilölle.

Rantatalossamme majoittuu jopa 20 henkilön ryhmä. Kaikki majoitustilat ovat lähellä rantaa ja alueemme palveluja. Majoitustiloissa on yhteensä noin 90 vuodepaikkaa.

Majoitutpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvella avanto), grillikatos ja nuotiopaikat, pyykinpesumahdollisuus, kahvio sekä alueen muut palvelut. Saunat lämpeävät joka ilta (klo 18.00 naisille ja klo 19.00 miehille).

Voit vuokrata tai tuoda omat liinavaatteesi.

Maksaa voit myös pankki- ja luottokortilla.

 

Valokuvat Timo Karreinen

Päätalo

Päätalossa on neljä erillistä hotellitasoista huonetta 1-4 henkilölle. Kaikissa huoneissa on oma WC, suihku, jääkaappi ja televisio. Käytössäsi on myös hyvin varusteltu keittiö. Päätalossa on kahvila C-oikeuksin, avoinna joka päivä.

Mökit

Valittavanasi on erikokoisia ja eri varustustasoisia mökkejä 1-10 henkilölle.

Pihatalo

Pihatalossa on kaksi retkeilyhuoneistoa ja isommallekin porukalle soveltuva vinttihuoneisto. Retkeilyhuoneistoihin mahtuu 1-5 henkilöä ja vintihuoneistoon jopa 15.

Rantatalo

Kaksikerroksinen hirsitalo rannalla. Alakerrassa tilava takkahuone, yläkerrassa parvi ja erillinen huoneisto. Keittiötilat sekä ylä- että alakerrassa. Talossa on iso sähkölämmitteinen edustussauna ja erilliset pukuhuoneet sekä miehille ja naisille.