Varaa majoitus Kolin kainalosta

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin mahtavissa maisemissa. Kesällä pihapiiristämme lähtevät yhteysreitit Kolin retkeilyreitistölle ja talvella Kolin valaistu latu. Majoitusvaihtoehtoina on erikokoisia huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Mökkejä on pienestä nostalgisesta Mummonmökistä tilavaan ja kodikkaaseen Valkovuokkoon.

Päärakennuksessa on tasokkaita ja tilavia huoneita 1-5 henkilölle. Huoneissa on kaksi vuodetta ja lisävuoteena vuodesohva. Pihatalossa on retkihuoneita 1-4 henkilölle ja yksi iso huoneisto 15 henkilölle.

Rantatalossamme majoittuu jopa yli 20 henkilön ryhmä. Majoitamme tarpeen tullen isommankin ryhmän. Kaikissa majoitustiloissa on oma WC, suihku, jääkaappi ja TV.

Päätalon huoneen hintaan sisältyy liinavaatteet. Muihin majoitustiloihin voit joko tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne meiltä. Liinavaatesetti vuokrattuna maksaa 13 € (sisältäen pyyheliinan). Kaikki majoitustilamme ovat lähellä rantaa ja alueemme palveluja.

Majoitutpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvella avanto), grillikatos ja nuotiopaikat, pyykinpesukone, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta (klo 18.00 naisille ja klo 19.00 miehille).

Meillä voit maksaa myös pankki- ja luottokortilla.

 

Päätalo

Päätalossa on neljä erillistä hotellitasoista huonetta 1-4 henkilölle. Kaikissa huoneissa on oma WC, suihku, jääkaappi ja televisio. Käytössäsi on myös hyvin varusteltu keittiö. Päätalossa on kahvila C-oikeuksin, avoinna joka päivä.

Mökit

Valittavanasi on erikokoisia ja eri varustustasoisia mökkejä 1-10 henkilölle.

Pihatalo

Pihatalossa on kaksi retkeilyhuoneistoa ja isommallekin porukalle soveltuva vinttihuoneisto. Retkeilyhuoneistoihin mahtuu 1-5 henkilöä ja vintihuoneistoon jopa 15.

Rantatalo

Kaksikerroksinen hirsitalo rannalla. Alakerrassa tilava takkahuone ja oleskelutila, yläkerrassa parvi ja erillinen huoneisto. Keittiötilat sekä ylä- että alakerrassa. Talossa on iso sähkölämmitteinen edustussauna ja erilliset pukuhuoneet sekä miehille ja naisille.