Koli Freetime Oy varausehdot

Koli Freetime Oy:n mökki-, huoneisto- ja huonemajoituksen varaus- ja peruutusehdot

Jotta vierailusi onnistuisi kaikilta osin hyvin, tutustu huolella alla oleviin varaus- ja peruutusehtoihimme.
 

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaus on sitova varauksen tekohetkestä alkaen. Huone- ja huoneistomajoituksessa koko maksu maksetaan saavuttaessa paikan päälle. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit.

Mökkejä vuokrattaessa varausmaksu 30 % kokonaishinnasta maksetaan 4 vrk varauksen tekemisen jälkeen. Loppumaksu 70 % erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen saapumisajankohtaa. Jos varauksentekohetkellä varauksen alkamisajankohtaan on alle 30 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti. Poikkeuksen maksuehtoihin tekevät erikoisviikonloput ja -ajankohdat (esim. jotkut juhlapyhät ja tapahtumat). Tuolloin varausmaksu voidaan veloittaa myös huone- ja huoneistomajoituksessa.

 

HENKILÖMÄÄRÄ
Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Asuntovaunulla, -autolla tai teltalla leiriytyminen lomakohteen pihapiirissä ilman lupaa on kielletty.


AVAIMEN LUOVUTUS

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle tulopäivänä alkaen kello 16.00. Vastaanotto on avoinna klo 20.00 asti. Mikäli saapuminen tapahtuu klo 20.00 jälkeen, saa majoituskohteen avaimen soittamalla numeroon 010-3223040. Avaimen noutamisesta klo 20.00 jälkeen tulee aina sopia erikseen. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä alkaen klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti.

 

MAJOITUSTILOJEN SIIVOAMINEN

Kaikissa majoituskohteissa lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse.

Päätalon huonemajoitus: huoneen hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyheliinat ja loppusiivous.

Muu majoitus (economy-huoneet, huoneistot ja mökit): asiakas voi tuoda mukanaan omat liinavaatteet ja pyyheliinat. Vaihtoehtoisesti ne voi tilata etukäteen tai saavuttaessa paikan päälle, vuokra on 13 € / setti (sisältäen pyyheliinan).

Lomakohteen loppusiivouksesta huolehtii asiakas, siivousohjeet saa vastaanotosta avainta noudettaessa. Loppusiivouksen voi tilata erikseen lisämaksusta varauksen yhteydessä tai paikan päällä. Loppusiivouksen hinta riippuu varatusta kohteesta (25 € - 70 €).

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa.

Asiakas on velvollinen maksamaan lomakohteen siivoamisesta aiheutuvat kulut siinä tapauksessa, että lomakohde on jätetty siivoamatta, siivous on suoritettu puutteellisesti tai lomakohteen sisätiloissa on tupakoitu.

 

LEMMI

Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Lemmikkimaksu 10 € / lemmikki / vierailu.

Päätalon huoneet ovat allergiahuoneita ja lemmikin tuominen niihin on kielletty.

 

VAHINKOJEN KORVAAMINEN JA LÖYTÖTAVARAT

Varaaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheuttamansa vahingot.

Loma-asunnon kadotetuista tai vahingoittuneista avaimista/lukoista on asiakkaan ilmoitettava välittömästi. Uusien avaimien teettämisestä ja uusien lukkojen asennuksesta aiheutuneista kustannuksista vastaa asiakas.

Majoituskohteeseen unohtuneita tavaroita säilytetään 14 vrk. Pyydettäessä tavarat toimitetaan jälkivaatimuksella (postiennakolla) ja asiakas vastaa lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista lisättynä toimitusmaksulla 10 €.

 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan varauksen, tulee hänen ilmoittaa asiasta välittömästi Koli Freetime Oy:lle sähköpostilla tai puhelimitse. Varaus- tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruuttamista.

Booking.comin kautta tehdyt varaukset tulee peruuttaa Booking.comin kautta. Muutokset säätilassa, rinne- tai latureittimäärässä tms. syyt eivät muuta peruuttamisehtoja.

Huoneet ja huoneistot: Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi saapumista edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa tätä myöhemmin, veloitetaan häneltä majoituksen ensimmäisen yön hinta.
Mökit: Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään 30 päivää ennen majoituksen alkua, palautetaan varausmaksu vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta. 

Siinä tapauksessa, että lomakohde saadaan vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin kuin uudelta asiakkaalta saadaan vuokraa. 

Poikkeuksen peruutusehtoihin huoneissa ja huoneistoissa tekevät erikoisviikonloput ja -ajankohdat (esim. jotkut juhlapyhät ja tapahtumat). Tuolloin myös huoneissa ja huoneistoissa tulee maksuton peruutus tehdä viimeistään 30 vuorokautta ennen majoituksen alkua. Poikkeusehdoista informoidaan asiakasta aina jo varausta tehdessä.

Sairaustapauksessa, mikäli asiakas toimittaa lääkärintodistuksen, palautetaan koko summa vähennettynä toimistokuluilla 20 €.  Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista.

 

LOMAKOHTEEN OMISTAJAN OIKEUS PERUUTTAA TAI SIIRTÄÄ VARAUS

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure) lomakohteen omistaja voi irtisanoa sopimuksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin. Asiakkaalle voidaan myös ehdottaa varauksen siirtämistä myöhäisempään ajankohtaan.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, asiakas ei ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

 

Hiljaisuus lomakeskuksen alueella on klo 22.00–07.00