Ota yhteyttä

Tervetuloa käymään!

Aukioloajat    

Lomakeskuksen vastaanotto auki 22.6 alkaen joka päivä klo 8 - 20

Kesäkahvilamme palvelee päivittäin 24.6 - 14.8 klo 12-18. Tarjolla keittolounasta sekä paikan päällä leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kesäisiä virvokkeita ja jäätelöä. Suosimme tarjoiluissamme paikallisia tuotteita. Anniskeluoikeudet. Heinäkuussa kahvilamme siirtyy Rantatalolle, muina aikoina Päätalossa. Tule nauttimaan kesäisestä päivästä rannallemme, uimaan kirkasvetiseen järveen tai soutelemaan/melomaan, kokeilemaan perinteisiä mökkipelejä tai vaikka pyydystämään järven suurin kala!

Aamiaispöytä tarjolla 25.6 alkaen joka aamu klo 8 - 9.30, hinta 10,80€ / aikuinen, lapset 2-13v 1€ per ikävuosi. Tarjolla runsas valikoima aamiaisherkkuja joiden avulla jaksaa nauttia Kolin luonnosta pitkälle iltapäivään! Meiltä saat aamiaisen myös gluteenittomana tai kasvissyöjille sopivilla vaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä meihin viimeistään edeltävä iltana niin pystymme huomioimaan erikoisruokavaliot etukäteen.

Jos et löydä vastauksia sivuiltamme tai haluat kysyä jotakin ihan muuta tai vaikka ehdottaa yhteistyötä, ota yhteyttä tai tule käymään! Asumme ja päivystämme paikan päällä.

Koli Freetimen yrittäjäpari,
Tiina ja Mika kuvassa myös heidän poikansa Verneri 

Koli Freetime Oy
Tiina Kujamäki ja Mika Kanerva

Kopravaarantie 27
83950 AHMOVAARA
Puhelin: +358 10 322 3040
Sähköposti: koli@kolifreetime.fi

 

Kontakt